Kuin avain, mutta tätä päivää

 

Digitaalisen aikakauden kortit ja avaimet: Kulkukortit, henkilökortit, salikortit, kausikortit, kanta-asiakaskortit, opiskelijakortit ja sähköiset avaimet

Tilojen ja palveluiden käyttöön liittyy tunnistautuminen. Korttien käyttötarkoituksen ja jaettujen tilojen kasvaessa taskumme pursuavat epäkäytännöllisiä kortteja, joita hallitaan tehottomasti ja manuaalisesti. Evain voi poistaa tämän ongelman; turvallisesti, helposti ja kustannustehokkaasti.

 

Käyttötarkoituksia on paljon. Jotta ihmiset pääsevät töihin, tapaamisiin, harrastuksiin tai mihin tahansa tilaan, johtaa sinne useimmiten ovi johon tarvitaan avainta. Kehitimme patentoidun ratkaisun, jossa kortit ja avaimet yhdistetään yhdeksi selkeäksi digitaaliseksi tunnisteeksi. Täysin uuden tyyppinen avain, jota käyttäjän ei tarvitse noutaa, palauttaa tai kuitata käyttöönsä.

EVAIN on turvallinen ja moderni palveluyritysten kulunhallintaan suunniteltu lukituksenohjausjärjestelmä. Se on väsymätön apurisi, sekä monipuolisesti laajennettavilla toiminnoilla yritystoimintaasi tukeva työkalu. EVAIN on suojattu parhailla mahdollisilla ratkaisuilla ja teknologialla. Järjestelmässä ei käytetä mekaanisia avaimia, sormenjälkiä!, kulkukortteja tai vastaavia langattomia (NFC, RFid, Bluetooth) turvattomiksi koettuja ratkaisuja. Loimme täysin uudenlaisen avaimen, Huipputurvallisen evaimen älypuhelimiin. EVAINTA ei voida lukea etänä esimerkiksi taskusta eikä EVAIMIA voi kopioida tai väärentää.

Et tarvitse enää panttimaksuja kulkukortteihin tai avaimiin. Digitaalinen EVAIN mobiiliavain on aidosti henkilökohtainen. Tämä luo moniin muihin järjestelmiin verrattuna ylivoimaisen avainturvallisuuden.

Jälkiasennus onnistuu vaivattomasti. Olemassaolevat avainpesät säilyvät ennallaan, joten aikaisemmat avaimet toimivat halutessasi yhä vara-avaimina ja jälkiasennus nykyisiin oviin käy nopeasti. Digitaalinen avain toimii kaikissa kosketusnäytöllisissä puhelimissa. EVAIN ei ole valmistaja- tai laite riippuvainen, koska se ei vaadi akkua kuluttavan aplikaation asentamista. Voit siis huoletta toimittaa digitaalisen avaimen tarvitsijalle – tai jopa antaa heidän itse hallinnoida avaimiaan.

Puhelimen hävitessäkin vältyt monimutkaisilta ohjelmoinneilta tai lukkojen uudelleen sarjoittamisesta aiheutuvilta kuluilta, eivätkä kadonneet avaimet tai muut kulkukortit enää aiheuta päänvaivaa ja turvattomuutta.

 

 

PALVELUITA TARPEESI MUKAAN 

 

Digitallinen avain kulkukorttina

Asiakkaan maksettua tilavarauksen, pääsee hän kulkemaan tilaan helposti digitaalisella avaimella, ilman ylimääräistä avainten luovutusta. Varauksen päätyttyä avain poistetaan automaattisesti, ei siis myöskään avaimen palautusta

Avainhallinta, henkilökunta

Vapauttaa perinteisten mekaanisten lisäavainten hankkimisesta, jakamisesta ja säilytyksestä. Avainten luonti, muokkaus ja tuhoaminen hoituvat kätevästi helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla PC/MAC -tietokoneilla sekä tableteilla.

Varauskalenterit

Voit tarjota asiakkaidesi käyttöön verkossa toimivan varauskalenterin josta vapaita tiloja voi tarkastella

Verkkomaksut

Varauskalenterin jatkona on luonnollisesti maksu, ja tämä voidaan saumattomasti integroida varauskalenteriin

 

KESKEISIÄ OMINAISUUKSIA

 

 • Kotimainen innovaatio

Kustannussäästö.

 • Digitaalinen avain tai kulkukortti on merkittävästi fyysistä edullisempi
 • Itsepalveluportaali poistaa pääkäyttäjän ja avainhallinnan rutiinitehtävät
 • Reaaliaikainen avaimien luonti, muokkaus ja poisto
 • Käytetyt avaimet poistuvat automaattisesti

Tietoturva

 • Ei enää huolta kadonneista avaimista tai kulkutunnisteista
 • Avaimia ei voi lukea etänä esimerkiksi taskusta eikä avaimia voi kopioida tai väärentää
 • Vahvasti salattu, patentoitu teknologia

Helppo ja nopea käyttöönotto

 • Avain sopii kaikkiin matkapuhelimiin, joissa on kosketusnäyttö
 • Nopea jälkiasennus nykyisten järjestelmien rinnalle tai tilalle
 • Olemassa olevat käyttäjät helposti tuotavissa
 • Maksuintegraatio yleisimpiin sähköisiin maksukanaviin
EVAIN - Digitaalinen avain